trainer/coach

Rudic waterpolo polo sport team

Mijn missie: mensen helpen om zichzelf verder te brengen. Op elk denkbaar niveau. Samen werken we aan de optimale omstandigheden voor verbetering. Voor jou als individu. Als teamlid, als (top)sporter, als mens.

Wat kan ik je bieden

Als trainer/coach stel ik een meerjarenplan op met een perspectief van 2 tot 4 jaar. Ik formuleer het sporttechnisch beleid en zorg voor de uitvoering ervan. Prestaties en ambities zijn daarbij richtinggevend.  Als kennisnetwerker draag ik bij aan de ontwikkeling van de (top)sport en pas ik wetenschappelijke kennis toe in de trainingsopzet en begeleiding van (top)sporters. Naast de sporttechnische ontwikkeling houd ik rekening met de maatschappelijke carrière van de (top)sporter.

Veelzijdig inzetbaar

Als trainer/coach werk ik bij een vereniging met beoefenaars van (top)sport, binnen een sportbond of professionele topsportorganisatie, of met één of meer (top)sporters. Daarbij staan voor mij 3 werkprocessen centraal: het begeleiden van de sporter(s), het sporttechnisch handelen en het arrangeren van de sportomgeving. Samen zoeken we naar de optimale omstandigheden voor verbetering. 

Sander Wools biedt ondersteuning bij de volgende kerntaken:

1. begeleiden van de sporttechnische ontwikkeling van (top)sporters

2. geven van trainingen aan (top)sporters

3. coachen tijdens (top)wedstrijden of toernooien

4. ontwikkelen en ondersteunen topsportmeerjarenplan

5. managen topsportbegeleidingsteam

6. vergaren, ontwikkelen en delen van kennis

7. bevorderen van competentieontwikkeling van sporttechnisch kader